Költöztetés árak - Költöztetés Budapest - tehertaxi, fuvarozás, bútorszállítás, hűtőgép, mosógép, szekrénysor, albérlet, ingatlan, lakás, költöztetés

· START · CÉGINFO · ÁRAK
· TUDNIVALÓK · KÉPEK
Költöztetés árak


Lakossági költöztetés szolgáltatás, 20 m3 befogadó kapacitású, ponyvás, bútorszállító autókkal, Budapesten és vonzáskőrzetében:

- 3 fős legénységgel: 8 500.-/óra (+ 27% áfa).
Garzonoktól a 1,5 - 2,5 szobás lakásokig, átlagos mennyiségekhez és körülményekhez. Optimális felállás, a lakossági költöztetésekhez.

- 2 fős legénységgel: 7 000.-/óra (+ 27% áfa).
Rövid időre javasolt, kevés mennyiséghez, 1-2 bútor vagy háztartási gép házhozszállításához, bútorszereléshez, és kis garzonokhoz is gazdaságos!

- 1 teherautó, sofőrrel, rakodás nélkül: 5 000.-/óra! (+ 27% áfa).
Albérletező fiataloknak, akik a rakodást önállóan is meg tudják oldani. Az olcsó és gyors tehertaxi szolgáltatás, nagyon kedvelt megoldás.

Budapestről  vidékre vagy vissza
150 Ft/km + rakodás
Rakodás igény szerint, a részletek ismeretében, fix árajánlattal.A minimum fizetendő tarifa 3 óra díja, és jogszabályhoz igazodva, minden megkezdett további óra, teljesített órának számít
. Kiállási díj, emeleti pótdíj és egyéb felárak nincsenek. Budapesten és vonzáskörzetén belül, nem számolunk km díjat. Az egyszerűsített óradíj tartalmazza a rakodást, fuvarozást, bútorszerelést és a parkolási díjakat is. Hívjon napközben! A részletekre kiterjedő beszélgetés, vagy levelezés alapján adhatom meg előre, kalkulációmat.


Mobiltelefon napközben: 06 20 934 33 83 
E-mail: fuvar@fuvarpeti.hu

« Vissza
Javascript futtatás nem lehetséges!!!