Céginfó - Költöztetés Budapest - tehertaxi, fuvarozás, bútorszállítás, hűtőgép, mosógép, szekrénysor, albérlet, ingatlan, lakás, költöztetés

· START · CÉGINFO · ÁRAK
· TUDNIVALÓK · KÉPEK
Céginfó

  

   Fuvarpeti – költöztetés, fuvarozás.
Technoszig Bt. weboldala.  »06209343383« 

Tevékenység: költöztetés, bútorszállítás, rakodás, csomagolóanyag beszerzés, csomagolás, szállítás, teherfuvarozás.

Technoszig - Németh Bt. 1185 Budapest Szitnya u. 37.
Adószám: 28385107-2-43


...fő tevékenységünk a Budapesti lakásköltöztetés. Telephelyünk Budapesten a XIII. kerületben van, ezért számunkra bármilyen Budapesti kiállási célpont, könnyen és gyorsan elérhető. Gyakran vállalunk költöztetést vidékről Budapestre és vissza is. További tevékenységünk a bútor és háztartásigép házhozszállítás, bútorszerelés, építőanyag beszerzés és a darus kiszállítás. Ha szükséges lomtalanítunk is. Budapesti szállítást, országos fuvarozást, rakodást egyaránt vállalunk.

Folyamatosan mozgásban lévő bútorszállító autókkal és darus, önrakodós gépkocsival, kis létszámú, összeszokott mukatársainkal évente, több száz lakossági költöztetést teljesítünk. Helyzeti előnyünknek köszönhetően, azonnali vagy rövid határidős szállítási feladatokat is vállalhatunk.

Elege van a fárasztó pakolásból és a rengeteg elintéznivalóból? Albérletezik? Csak egy kis garzonja van, vagy éppen túl nagy a lakása? Káosznak érzi költözését? Engedje meg, hogy segítsünk!

Jól tudjuk, hogy a lakáscserét megelőző ügyintézések, szokatlan izgalmak és a költözésre való felkészülés, gyakran, rendkívüli módon kimerítik Megrendelőinket. Munkatársainkal, ennek tudatában felkészülten vállaljuk át a költözés terhét! 

Szükség szerint, beszerezzük a csomagolóanyagot, ellátjuk hasznos információval és segítünk a felkészülésben. Tájékoztatjuk szállítási szabályainkról és javaslatainkról, olcsón, szakszerűen elköltöztetjük Önt és értékeit! Állandó csapatunk, sokéves szakmai gyakorlattal dolgozik, hozzáértéssel biztosítva a gyors, stresszmentes költözést.

2008-10-28 - -
1. oldal
Következő »
(2. oldal) Bemutatkozás
« Vissza
Javascript futtatás nem lehetséges!!!