Költöztetés Budapesten - Költöztetés Budapest - tehertaxi, fuvarozás, bútorszállítás, hűtőgép, mosógép, szekrénysor, albérlet, ingatlan, lakás, költöztetés

· START · CÉGINFO · ÁRAK
· TUDNIVALÓK · KÉPEK

Budapesti költöztetés 3 fővel

Tel:  »06209343383« Lakossági költöztetés bútorszállító főkkel, 1-2-3 szobás lakások korrekt költöztetéséhez. A 3 fős felállásban mindent a bútorszállítók végeznek, beleértve a csomagok hordását, a bútorok szállítását és szerelését is.

A mozgatásra való felkészítését, lépcsőzést, liftezést, rakodási feladatokat a költöztetés összes  apró mozzanatával együtt, mi szolgáltatjuk.

A Fuvarpeti költöztetés az egyik lakás helységeitől, a másik lakás helységeiig tartó rakodás, pakolás, fuvarozás, egy komplett költöztetés szolgáltatás. Bútorok, zsákok, dobozok és egyéb ingóságok szállítása.

                      
Új lakásodban, mindent pontosan a helyére teszünk, ahogyan kéred!
                                 Meg fog sérülni valami?

Nem valószínű, saját anyagi felelősséggel dolgozunk.
A költöztetés 3 fő tapasztalt férfiemberrel, a legmegbízhatóbb logisztikai megoldás. Segítségünkre lesznek 15 év költöztetésben szerzett tapasztalataink, és eszközeink. Gurtni, kézikocsi, kötözők, pokrócok, kartonlapok, és szerszámosláda a költöztetés kellékei.

Költöztetés előtt a csomagolást Te végzed, kivéve akkor, ha az összecsomagolást már előre megrendelted. A korrekt becsomagolás, a sérülésmentes költöztetés alapja. Kérünk, felkészülésnél szakszerű legyél, lehetőleg ne csomagolj reklámszatyorba!

A költöztető dobozokban segítünk, egyszer használt, jó minőségű, kartondobozokat tartunk, 200 Ft/db áron (készletig). Ha igényled, költöztetés előtt kiszállítjuk neked. A kárpitozott bútorok védelmére legjobb, a porvédő fólia (2000 Ft/tekercs).Föl fog férni, minden a teherautóra?

Igen, ponyvás költöztető autóink, bútorszállításhoz megfelelő befogadó kapacitásúak. Budapesten 20 m2 -80 m2 alapterületű lakóingatlanokat is elköltöztetünk egy fordulóra. Költöztetés átlagos mennyiségekhez és körülményekhez való tehergépkocsikkal.

A 3,5 tonna össztömegű, 20 m3 rakterű teherautóink a főváros kerületeiben, súlykorlátozás, és behajtási engedélyre való kötelezettség nélkül mozoghatnak.
15 éve, minden nap költöztetjük a Budapesti emberek ingóságait, a családok magán értékeit, emeletről emeletre.

Mennyibe kerül a Fuvarpeti költöztetés?

Budapest és környékének költöztetés díja 3 fővel: 8.500 Ft/óra (minimum 3 óra fizetendő).

Vidékre, 30 kilométernél távolabbi célpontokra, fix árajánlatot adunk. További rakodó emberek Budapesten: 1.800 Ft/óra (minimum 3 óra). Az árak áfa mentesek, felárak nincsenek.
« Vissza
Javascript futtatás nem lehetséges!!!